Skip to main content

Cursuri Somelieri

 • Ofertă specială Curs Somelier
  Descoperă Secretele Vinului
  de la Somelierul Anului!
 • Cursuri de iniţiere in arta intelegerii
  si comunicării vinului
  Prestator: Winetaste School - www.winetaste.ro
  Locaţia: Winetaste School
 • WINETASTE TE INITIAZA IN FACINANTA LUME A VINURILOR
  Winetaste School
  Curs Somelier
Bine ati venit

Winetaste School Sergiu Nedelea

Organizeaza Cursul de Somelier acreditat de Ministerul Muncii și ProtectieiSociale, Ministerul Educației si Cercetarii, avizat de Ministerul Turismului, autorizat de Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor din Munincipiul Bucuresti cu Autorizatia seria B, NR. 0012839 DIN 14.01.2021.
Autorizatia este emisa pentru Eurosomelier SRL, in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 129/2000 republicată, sa organizeze programul de specializare pentru ocupatia de Somelier, cod NC/COR 513103.

Dedicat tuturor celor care doresc să-și însușească cultura vinurilor, alături de cunoștințe esențiale despre tipurile de vin și asocierea acestora cu preparatele culinare, cursul de somelier stă la baza pregătirii pentru a profesa în industria HoReCa si in vanzari specifice.

Serviciile noastre

Cursuri

Cele mai recente

Ultimele Noutati si Articole

About

Winetaste School Sergiu Nedelea, organizeaza Cursul de Somelier acreditat A.N.C- Autoritatea Nationala de Certificari.

Articole

Contact info

Dedicat celor care doresc să-și însușească cultura vinurilor, alături de cunoștințe esențiale despre tipurile de vin și asocierea acestora cu preparatele culinare, cursul de somelier stă la baza pregătirii pentru a profesa în industria HoReCa si in vanzari.