Cel mai bun Somelier 2017, 2018, 2019
Cu o experiență de peste 24 de ani în industria ospitalității, Sergiu Nedelea nu este doar unul dintre cei mai cunoscuți somelieri români, ci și un autor de specialitate și formator cu o solidă reputație.
Câteva sute de articole publicate și apariția cărților „Caietul Somelierului – Ghid pentru aspiranti și profesioniști” și „Povestiri cârciumărești”, precum și a „Hărții Vinurilor Românești” sunt cele mai elocvente dovezi în acest sens.
Nenumăratele generații de noi somelieri care au absolvit cursurile sale demonstrează aptitudinile de formator ale lui Sergiu Nedelea.
Sergiu Nedelea a primit recunoașterea industriei HoReCa, fiind titularizat „Cel mai bun Somelier 2017, 2018” -
Locul I în cadrul evenimentului organizat de către HoReCa Insight, prestigioasa platformă de comunicare B2B,
destinată tuturor profesioniștilor ce activează în industria ospitalității și HoReCa.