Mergi la conţinutul principal

Cel mai bun Somelier 2017, 2018, 2019

Cu o experiență de peste 24 de ani în industria ospitalității, Sergiu Nedelea nu este doar unul dintre cei mai cunoscuți somelieri români, ci și un autor de specialitate și formator cu o solidă reputație.

Câteva sute de articole publicate și apariția cărților „Caietul Somelierului – Ghid pentru aspiranti și profesioniști” și „Povestiri cârciumărești”, precum și a „Hărții Vinurilor Românești” sunt cele mai elocvente dovezi în acest sens.
Nenumăratele generații de noi somelieri care au absolvit cursurile sale demonstrează aptitudinile de formator ale lui Sergiu Nedelea.

Sergiu Nedelea a primit recunoașterea industriei HoReCa, fiind titularizat „Cel mai bun Somelier 2017, 2018” -
Locul I în cadrul evenimentului organizat de către HoReCa Insight, prestigioasa platformă de comunicare B2B,
destinată tuturor profesioniștilor ce activează în industria ospitalității și HoReCa.

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Featured Posts

Contact info

Dedicat celor care doresc să-și însușească cultura vinurilor, alături de cunoștințe esențiale despre tipurile de vin și asocierea acestora cu preparatele culinare, cursul de somelier stă la baza pregătirii pentru a profesa în industria HoReCa si in vanzari.