Sectiunea Video

Cursuri Somelier Promo

Cursuri Somelier Promo

Cursuri Somelier Promo


Winetaste School Promo

Winetaste School Promo

Winetaste School Promo


Vin spumant - Sergiu Nedelea

Vin spumant - Sergiu Nedelea

Vinul efervescent acompaniază cele mai importante din viața noastră, de aceea Selgros și Sergiu Nedelea vă invită astăzi să descoperiți povestea vinului spumant și câteva sfaturi pentru a-l pune în valoare așa cum merită.


Beneficiile consumul de vin

Beneficiile consumul de vin

Ne bucurăm de compania lui la finalul zilei, în momentele dedicate prietenilor și la zilele speciale din viața noastră, însă, dincolo de a fi camaradul bunului gust, vinul este și un medicament. Selgros și Sergiu Nedelea vă invită astăzi să descoperiți o lecție despre beneficiile pe care consumul responsabil de vin le aduce sănătății.


Culesul strugurilor

Culesul strugurilor - Sergiu Nedelea

„Bun îi vinul ghiurghiuliu / Cules toamna pe târziu” spune celebrul cântec al Mariei Tănase, însă trebuie să știm că perioada de culegere a strugurilor depinde de fiecare soi. De aceea Selgros și Sergiu Nedelea ne delectează astăzi cu o nouă lecție despre arta producerii vinului și ne dezvăluie perioada optimă pentru recoltarea strugurilor.


Fermentatia malolactica

Fermentatia malolactica

Obținerea vinului este un proces îndelungat, care, pe lângă creativitate și răbdare, necesită multă precizie și atenție la detalii. Selgros și maestrul Sergiu Nedelea ne poartă din nou în lumea acestei licori sacre și ne încântă astăzi cu o lecție despre tehnologia care stă la baza unui vin excelent.


Sergiu Nedelea Rolul decantorului

Rolul decantorului - Sergiu Nedelea

Decantarea este cea mai spectaculoasă parte din ritualul de servire a vinului, dar și cea mai controversată, de aceea Selgros și Sergiu Nedelea vă învață astăzi cum să vă bucurați pe deplin de un vin special, printr-o veritabilă lecție despre istoria și rolul decantoarelor.


Cupaj, asamblaj si monosepaj

Cupaj, asamblaj si monosepaj

Selgros și Sergiu Nedelea vă invită să începeți ziua cu o nouă poveste despre vestita licoare a zeilor și vă delectează cu o lecție despre cupaje, asamblaje și monosepaje, pentru a înțelege pe deplin arta din spatele vinurilor de înaltă calitate.


The higher taste Vin Shiraz

Vin Shiraz - Sergiu Nedelea

Selgros și Sergiu Nedelea te invită să descoperi povestea vinului Shiraz, un vin puternic prin excelență, cu un buchet aromatic complex și parfumat.


Sergiu Nedelea Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc - Sergiu Nedelea

Pentru Robert Mondavi, vinul este esența civilizației; este artă și cultură. Pentru noi, este vinul este bucuria momentelor speciale petrecute în compania celor dragi, de aceea Selgros și Sergiu Nedelea te invită să descoperi Sauvignon Blanc, regele vinurilor albe, un vin elegant, cu o aromă discretă și suavă, ideal pentru ultimele zile călduroase ale acestui an.


 - Sergiu Nedelea Feteasca neagra

Feteasca neagra - Sergiu Nedelea

Dincolo de a fi o artă, vinul este mai întâi un înțelept istoric, căci reprezintă liantul dintre trecut și prezent, legătura noastră cu strămoșii. Selgros și Sergiu Nedelea vă invită astăzi să descoperiți Feteasca Neagră, cunoscută și ca "rubinul vinurilor românești", un vin amplu și catifelat, savurat și cinstit pe teritoriile noastre de peste 2000 de ani.


Sergiu Nedelea Busuioaca de Bohotin

Busuioaca de Bohotin Sergiu Nedelea

„Vinul bun veselește inimia omului” spunea Blaise Pascal, de aceea vă propunem astăzi să evadați din stresul cotidian și să vă delectați cu un vin cu o personalitate aparte, o adevărată simfonie de arome și culori. Descoperiți alături de Sergiu Nedelea povestea vinului rosé, un vin nonconformist, ideal în compania unor preaparate neconvenționale, savurate, bineînțeles, alături de cei dragi.


Pagini