Mergi la conţinutul principal
Curs Somelier CONSTANTA
Curs Somelier CONSTANTA

Curs Somelier CONSTANTA, 11 Februarie 2022

În vederea organizarii unui Curs de Somelier Autorizat la CONSTANȚA:

 

Organizator: S.C. Eurosomelier SRL,  Autorizatie Seria B Nr. 0012839

 

Denumire: Curs Somelier Winetaste School 

Lector principal: Sergiu Nedelea

 

Deoarece siguranța tuturor este foarte importantă, vom funcționa după un set de reguli în conformitate cu legislația la care ne raportam in aceasta perioadă

 

Cursul de Somelier se desfasoară în Constanța - Stațiunea Mamaia 900001, în cadrul Hotelului IAKI pe o perioada de patru săptamani conform următorului program:

 

Începerea cursului in data de 11.02.2022

Cursul  din CONSTANȚA se desfașoară timp de 4 săptămâni în zilele de vineri și sambată conform program: 

  • VINERI 11 Februarie - orele 14-18 ; SÂMBATĂ 12 Februarie - orele10-14
  • VINERI 18 Februarie - orele 14- 18; SÂMBATĂ 19 Februarie- orele 10-14
  • VINERI 25 Februarie - orele 14-18; SĂMBATĂ 26 Februarie - orele 10-14
  • VINERI 4 Martie - orele 14-18; SÂMBATĂ 5 Martie - orele 10-14

În cadrul cursului avem atât teorie cât și practică precum și practică individuală care constă în întocmirea unui proiect care va fi evaluat la examenul final.  Se mai ia în calcul o data pe care o stabilim împreuna pentru examen.

Programul poate avea mici modificari.

 

Este important de reținut faptul că, acest curs este acreditat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației și Cercetării prin Autoritatea Națională pentru Calificari.

În vederea obținerii competențelor stabilite, cursul implică parcurgerea tuturor etapelor de predare teoretică și de aplicații practice, atât individual, cât și pe echipe. 

 

Pentru recunoașterea competențelor și absolvirea cursului, la finalul acestuia, cursanții vor susține un examen ce constă într-o proba teoretica, o probă practică și prezentarea unui proiect. 

În urma promovări acestui curs participantii vor primi Certificatul de Somelier însoțit de suplimentul descriptiv.

Dosarul de înscriere va cuprinde următoarele documente:

  • Fișa de înscriere completată si semnată (formularul se va trimite prin e-mail celor interesați)
  • Copie Carte de Identitate/ copie certificat de naștere 
  • Curriculum Vitae - C.V.
  • Copie a ultimei diplome de studii (minim 12 clase)
  • Adeverință medicală (apt pentru curs) în original
  • Copie Certificat de naștere 

 Prin intermediul acestui curs sunt atinse aspectele teoretice, practice și legislative necesare desfasurarii activitatii de somelier. Cu ajutorul informațiilor specializate pe care le oferim, iți vei perfecționa abilitațile de identificare, analiza, asociere și servire a vinurilor. 

·   

Taxa de participare la curs este de 2.500 lei. La începutul cursului se achita un avans de minim 1000 lei, restul sumei se va achita (în rate egale) până la finalizarea cursului. Cursul se desfășoară pe parcursul a 180 de ore de teorie, practică degustări și practică individuală.

 

Această taxă include acoperirea costurilor legate de fişele de lucru, materialele informative pentru curs, materiile prime (vinuri linistite, vinuri efervescente, vinuri speciale și distilate) și echipamentele pentru aplicaţii practice (degustări), examinarea finală şi eliberarea certificatului de absolvire însoţit de suplimentul descriptiv. 

 

De asemeni atașată este și programa cursului. Se va beneficia și de un suport de curs (în format electronic). Menționez că o parte din practică se face individual și se materializează într-un proiect pe care comisia de examinare îl notează în cadrul examenului final. 

 

Cei care sunt interesați sunt rugati sa trimită fișa de înscriere completata (atașata ) Avansul și actele necesare sunt aduse la începutul cursului. Locurile sunt limitate și se vor lua în calcul primele 16 fișe completate și trimise către Winetaste School.

 

Înscrierile se fac în ordinea primirii fișelor, până la completarea locurilor.

 

Persoanele interesate vor trimite documentele necesare înscrierii la:

email: [email protected]

Telefon informatii: 0722.220.114

 

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.

Featured Posts

Contact info

Dedicat celor care doresc să-și însușească cultura vinurilor, alături de cunoștințe esențiale despre tipurile de vin și asocierea acestora cu preparatele culinare, cursul de somelier stă la baza pregătirii pentru a profesa în industria HoReCa si in vanzari.